iCandy MiChair Flint compleet

495,00 Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2 weken

Love Every Step

Voor die kostbare familiemomenten ondersteunt de iCandy MiChair de groei van je kind en past de MiChair in elk interieur.

De iCandy MiChair is een stijlvolle kinderstoel die verandert in een prachtig vormgegeven peuterstoel voor je kind.

De kinderstoel is een tijdloos meubelstuk en is geschikt vanaf de geboorte met de iCandy Newborn Pod. Bevestig eenvoudig aan de kinderstoel om baby op ouderhoogte te brengen tijdens het voeden en om de zo belangrijke gezinsinteractie te ervaren, die een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden in de eerste dagen.

10 Year Warranty with every MiChair. 

 

Highlights

-Geschikt vanaf de geboorte (met Newborn Pod) tot ongeveer zes jaar
-Prachtig gemaakt, veelzijdig meubelstuk
-Ontworpen voor maximale levensduur
-Mix van natuurlijke materialen en zachte stoffen
-Moeiteloos schoon te maken
-De Newborn Pod heeft twee vergrendelbare hoogtestanden
-De Newborn Pod heeft een afneembare speelgoedstang
-De Newborn Pod kan worden gebruikt als wip op de vloer of op de MiChair.
-De MiChair is compleet met kinderstoel, afneembaar dienblad, T-stang, harnas met één druk op de knop en verstelbare voetensteun
-De MiChair verandert in een peuterstoel door eenvoudig de T-stang te verwijderen
-Keuze uit 2 kleuren – wit of zwart
-Comfort pack verkrijgbaar voor extra comfort in verschillende kleuren – Pearl, Flint, Marine of Russet
-10 jaar garantie

Technische specificaties
Wat zit er in de doos.
New born pod inclusief speelgoed hanger
Comfort pack
Witte lower legs x2
Lower legs connectors x4
Harnas
Hardware
Voetsteun
Crossbar
Afneembare tray
MiChair white
Verzending

iCandy World Nederland biedt drie leveringsdiensten om ervoor te zorgen dat je bestelling precies op tijd aankomt wanneer jij dat wilt. Voor bestellingen boven de €60,- rekenen wij geen verzendkosten. Om er voor te zorgen dat uw goederen op een veilige manier getransporteerd worden werken wij samen met een transportbedrijf. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een bezorgafspraak. Voor bestellingen van € 60,00 en minder wordt € 7,95 verzendkosten in rekening gebracht. U ontvangt van ons een Track & Trace code per e-mail.

Suitable from Birth

Een tijdloos en investeringswaardig meubelstuk, de MiChair is geschikt vanaf de geboorte, met de Newborn Pod, tot de leeftijd van ongeveer zes jaar. Kan gebruikt worden als schommelstoel op de grond, met twee vergrendelbare hoogteposities (één om te rusten en één om te spelen) of gewoon vastgemaakt aan de kinderstoel, om de baby op ouderhoogte te brengen voor eenvoudige interactie.

Bringing Family Together

 

Eenmaal klaar, kan de MiChair aan tafel worden geplaatst, zodat er belangrijke tijd met het gezin kan worden doorgebracht, gepraat, gelachen, gegeten en een band opgebouwd kan worden! De ervaringen van kinderen in hun eerste levensjaren zijn van vitaal belang en interacties tijdens deze periode vormen de basis voor toekomstig leren en ontwikkeling.

Designed for longevity

Als je baby groeit en geen kinderstoel meer nodig heeft, kan de MiChair eenvoudig worden omgebouwd tot een geavanceerde peuterstoel, geschikt tot de leeftijd van ongeveer zes jaar.

Blend of Sustainable Material and Soft Fabrics

 

Een combinatie van duurzaam gewonnen natuurlijke materialen en prachtige, zachte stoffen van topkwaliteit, ontworpen als aanvulling op elk interieur en elk gezinshuis.

Effortless cleaning

Het ontwerp zorgt voor eenvoudige reiniging en de uitneembare lade kan in de bovenste lade van de vaatwasser worden geplaatst!