Zoeken

Populaire zoekopdrachten

Onze werkwijze

Kwaliteit, Innovatie, Historie en Stijl zijn de vier kernwaarden van het merk iCandy en vormen de drijfveer achter ons streven om consequent producten te maken die zowel van buiten mooi zijn als van binnen tot in de perfectie zijn ontwikkeld. In principe is elk product dat we maken gebouwd om de hoogste standaard van veiligheid, kwaliteit en innovatie te bieden, allemaal terwijl het een weerspiegeling is van persoonlijke stijl.

 

Kwaliteit

Het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en met gegarandeerde veiligheid is een essentieel onderdeel van iCandy’s DNA. Ons rigoureuze testprogramma zorgt ervoor dat elk onderdeel gemaakt is om lang mee te gaan, zodat je de ultieme gemoedsrust hebt dat je de beste kinderwagen kiest voor jou en je gezin. Als je een iCandy kiest, zijn we ervan overtuigd dat je kiest voor kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Daarom bieden we levenslange garantie op ons hele kinderwagenassortiment.

werkwijze

Historie

Bijna 90 jaar geleden opgericht in Londen, is iCandy nu een vierde generatie familiebedrijf en onze business is families. Wij beseffen ten zeerste dat onze verantwoordelijkheden verder gaan dan iCandy en wij nemen de verantwoordelijkheid om te zorgen voor het welzijn van gezinnen tijdens hun hele opvoedingstraject. We verwelkomen kansen waar we kunnen helpen een verschil te maken voor mensen die het moeilijk hebben, via verschillende initiatieven met The Great Ormond Street Hospital.

werkwijze

Innovatie

iCandy’s eigen Britse ontwerpteam weigert compromissen te sluiten of beperkingen te accepteren als het gaat om stijl, ontwerp en techniek. Onze toewijding aan het creëren van producten die grenzen verleggen is niet alleen erkend met een Queen’s Award in International Trade, maar ook met een Queen’s Award for Innovation. iCandy is het enige kinderwagenmerk waaraan een Queens Award is toegekend. Innovatie is de essentie van iCandy en wat ons uniek maakt, niet alleen thuis in het Verenigd Koninkrijk, maar ook over de hele wereld.

werkwijze

Stijl

Het familiebedrijf iCandy werd in 1933 in Londen opgericht. Het begon als een modeontwerp- en productiebedrijf in Londen, waar de allerbeste kwaliteitsmaterialen werden ingekocht. Dit unieke, diepgewortelde ontwerp- en productie-erfgoed is vandaag de dag nog steeds terug te vinden in de kenmerken van onze producten en werkwijze.